Kaip išrinkote savo katei/katinui vardą?

Narys Turinys
9.kovas 2008 13:26 | Pakeista 5.balandis 2008 00:06(Profesore)

Kaip suglvojote butent toki varda?

9.kovas 2008 09:06

Temoje "Bumbulas" yra kelios istorijos

9.kovas 2008 11:52 | Pakeista 9.kovas 2008 17:52

hmmm....o as savo istorije papasakosiu cia tai va...reikejo sugalvoti varda,tai katyte buvo juoda ir sugalvojom varda Suode- suodziai

12.kovas 2008 17:50

Iolanta - toks vardas dokumentuose pas ja, o Gogolis todėl Gogolis, nes jis rusas... o rusų rašytojas taip pat yra Gogolis

13.kovas 2008 09:07

Aš ir galvojau, kodėl tokia žymia pavarde pavadintas taviškis

4.balandis 2008 18:23

Na musu katinai su dokumentais,tai juose jau irasyti vardai.Bet jie tokie nemieli,tai pervadinom namuose.Taigi:
Crazu Cosmos Cream of Cream*PL - vadinam Kreiziuke,Ziunia,Kreizi
Alwaro Jungleman*PL - vadinam Maugliu,juk dziungliu vyras ir buvo Mauglis

4.balandis 2008 23:33

Mažylis todėl, kad buvo pats mažiausiais...užaugo..jau pats didžiausias, bet vis tiek Mažylis...

7.balandis 2008 13:36

Mažylis todėl, kad buvo pats mažiausiais...užaugo..jau pats didžiausias, bet vis tiek Mažylis...
Ta pati istorija kaip ir su mano Mažu

19.balandis 2008 16:12

Kažkurioj temoj jau diskutavom apie savo katinėlių vardus...

20.balandis 2008 11:56

Taip šios temos yra dvi, todėl, kad kažkas nesekė jau esamų temų ir sukūrė naują O kiti nekreipdami dėmesio ėmė į ją rašyti. Taip ir pasidalino istorijos per dvi temas

20.balandis 2008 13:36 | Pakeista 20.balandis 2008 13:37(Profesore)

internete radau

5.birželis 2008 21:21

Driskiu pas mane 4 buvo. Pats pirmas tikraji varda ir gavo. Jis taip pat buvo is dovanojamu kaciuku skelbimo, kaip ir visi kiti mano buve katinai. Mes ji namo masina vezem, o jis pradejo draskytis, kniaukti. As ant jo supykau, kam man jis ranka perreze ir pasakiau ´Nu tu Driskiau´... Taip ir prigijo jam tas vardas. Po to kai ta tikraji Driskiu pavoge (nezinau kas, nezinau kaip), tai tu Driskiu buvo ir buvo. Visi buvo juodi, visi nesulauke nei metu dingdavo arba nudvesdavo. Vienintelis mano Driskius iki siol gyvena. Jis vienintelis is driskiu yra ryzas. Gal del to jis dar gyvena?

6.birželis 2008 13:27

Kažkokia mistika su tais juodais katinais, maniškiai irgi dingsta

6.birželis 2008 16:01

Kažkokia mistika su tais juodais katinais, maniškiai irgi dingsta
As ir taip galvoju, praeita vasara buvau priglaudus l. maza juoda pamesta kaciuka, pora savaiciu juo niekas nesidomejo, kai kurie zmones sake, kad nenori butent juodo, nes nesa nelaimes (ai pagalvojau kokie keistuoliai) Na o viena diena pradejo skambineti zmones, dometis juo (net nznau kodel butent ta diena skambino 3 zmones, o pries tai niekas nebuvo skambines, tik pora laisku buvau gavus), susitariau, kad jau ji atiduosiu... Dauguma laiko jis praleisdavo balkone, nuejau i balkona jo paieskoti (norejau pasukuoti, pagrazint pries naujuosius seimininkus), o gi ziuriu, kad katino nera... Taip jis ir neatsirado, tikriausiai bus pabeges Taip buvo gaila... Na bet vis viliuosiu, kad jis ir toliau sau kazkur laukais laksto Bet siaip labai keista, nes 2 savaites sedejo tam balkone ir niekur eit nenorejo, o ta diena kai jau jo kazkam prireke - tada pabego...

6.birželis 2008 17:32

Tikrai kazkokie keisti tie juodi katinai... Siaip dabartinis mano Driskius irgi buvo dinges pries kokiu metus. Isejo kovo menesi. Praejo menuo, o jo namie ne kvapo. Paskui rugpjuti atsirado. Speju, jog i koki kaima buvo islekes pas mergu.

10.birželis 2008 19:43

Zuzu nuo paveikslo (kuris dar yra) ten buvo toks mielas zmogeliukas nupiestas ir parasyta Zuzi tai jeigu vadoje butu gimusi katyte butu buvusi Zuzi bet nebuvo ne vienos vien vyriskiai tai pavadinau Zuzu bet labai daznai vadinamas Zuze

15.birželis 2008 02:09

voveryte savo kate pavadinau todėl kad kai buvo mazute jinai lakstydavo po kambarį kaip išprotejus, ciut ne skraidydavo, tai atrodė pagal elgesį kaip tikra voverė. o be to, kai sutikdavo kokį priešą, tai išpūsdavo savo uodegą trigubai. o ir kailis pilkas. tai jai Voverės vardas tiesiog lipte prilipo.

16.liepa 2008 18:30

miele todel , kad buvo is visu kaciuku is kuriu reikejo pasirinkti pati mieliausia , na dar ir rusu melinoji, tai ir gavosi melinoji, miela ir stai katyte vardu miele

16.liepa 2008 18:42

Tuomet buvau dar visai mažytė, o mama dėl katės kailio spalvos sugalvojo duoti jai Rainės vardą. Galvojau sugalvoti įdomesnį, bet antrokės galvelėje dar nelabai sukosi didelės mintys. Katytė ir paliko Rainė, vėliau tapo Rainytė, nors jei būčiau žinojus, kad ūgtelėjusi ji taip murks, būtu tapusi Murke

17.liepa 2008 11:45

Murkis vardas buvo tiesiog skirtas mano Murkiujui visi mano pazystami Murkiai, neatsiliepia į savo varda o manasis Murkis atsiliepia ir puikiai O jo vardas buvo sugalvotas, nes ypatingai garsiai murkė

18.liepa 2008 17:36

savo katei klarai daveme toki varda nes as kazkada ziurejau toki filma o jo heroje tokia panele buvo vardu klara na ir man patiko visai tai taip ir pavadinome

-->