| Narys |
Turinys |
|
|
5.kovas 2008 15:23
Daug kas jau yra pasipasakojęs savo istoriją, bet kasdien mūsų vis daugėja 
|
|
|
8.kovas 2008 13:42
kazkas paliko krepsi prie musu sodo 
|
|
|
8.kovas 2008 15:54
Mano dėdė rado du naujagimius katinėlius išmestus gatvėje,pasiėmė.Vienas nabagas neišgyveno.O kitą paaugino ir įsiūlė man.Taip ir įsigijau savo Skipaliutį.
|
|
|
8.kovas 2008 16:14
Na o aš Gogolį tiesiog eidama į turgų pirkti bulvių nusipirkau Tiesa teko grįžti namo pasiimti pinigų, bet kadangi netoli turgaus gyvenau tai paprasta tai buvo. O Iolanta pries du mėnesius parsivežiau iš Estijos 
|
|
|
9.kovas 2008 07:08
Sėdėjau Vilniuj TV bokšte per savo gimtadienį, kai paskambino drauge iš pajūrio pasveikint ir sako: "Gal nori katytės, ką tik gimė?" Aš padėkojau, bet atsisakiau, nes neplanavau jokio augintinio turėt. Kai grįžau namo, ta mintis manęs neapleido ir jau po mėnesio ta katytė buvo pas mane Štai jau tuoj 7 metai bus, kai ji su manim
|
|
|
9.kovas 2008 09:14
Pirmasis katinas, kuri auginau namie - Kycius - irgi atsirado neplanuotai niekad nesam tureje namuose katino (tik kieme). Aplankiau drauge, kuri is kaimyno parsinese kaciuka ir nusprende ji auginti. Taciau jos mama eme priestarauti, nes pries tai turejo kalyte ir norejo vel suniuko, o ne katino. jei butu buvus katyte - dar sutiktu, bet kaciukas buvo visiskai nenorimas. As ji pamaciau ir iskart isimylejau. Na ir parsinesiau namo - kas bus, tas bus po keliu savaiciu ejom su ta pacia drauge pas mane i svecius. Buvo jau tamsu ir kazkas pradejo snareti, toks jausmas, kad kazkas mus seka, bet nieko nesimato. Truputi nejauku pasudare. Bet praejus i platesne vieta, kur nebebuvo krumu ir medziu, pastebejom, kad mus seka mazas mazas kaciukas lygiai toks pat juodas tik mazdaug menesiu ar dviem mazesnis uz maniski. Drauge ji parsinese as mane, nuprause, visa vakara laike rankose (maniskis nepatenkintas vis bumpteldavo jam per galvyte su letena). O veliau parsinese namo ir iki siol ji augina 
|
|
|
9.kovas 2008 09:34
O MAN TAI MANISKI AGARA DRAUGAS PADOVANOJO GIMTADIENIO PROGA  AS JAU SENIAI NOREJAU REXIUKO, TAI IR GAVAU DOVANU 
|
|
|
12.kovas 2008 15:09
|
|
|
12.kovas 2008 16:54 | Pakeista 12.kovas 2008 23:00
Prie musu darbo gyvena koki dvidesimt katinu, mano mama juos maitina. Viena is kaciu atsivede labai grazu kaciuka, as is kart ji isimylejau. Bet namie turejom siamo kate, todel vis susilaikydavau ji parsinesti namo. Viena diena katinukas pasirode iskabinta akyte, ciaudintis. Buvo spalio pabaiga. Mano sirdis neislaike. Parsinesiau ji namo, visa seima turejo sutikti su mano sprendimu, jau toks jis vargsiukas buvo. Palasinom vaistukus i akyte, pagydem nuo persalimo, dabar visai sveikas ir linksmas kaciukas. Kai praejusi kova mire musu Shela, jis buvo tikra paguoda.
|
|
|
12.kovas 2008 17:40
Prie musu darbo gyvena koki dvidesimt katinu, mano mama juos maitina. Viena is kaciu atsivede labai grazu kaciuka, as is kart ji isimylejau. Bet namie turejom siamo kate, todel vis susilaikydavau ji parsinesti namo. Viena diena katinukas pasirode iskabinta akyte, ciaudintis. Buvo spalio pabaiga. Mano sirdis neislaike. Parsinesiau ji namo, visa seima turejo sutikti su mano sprendimu, jau toks jis vargsiukas buvo. Palasinom vaistukus i akyte, pagydem nuo persalimo, dabar visai sveikas ir linksmas kaciukas. Kai praejusi kova mire musu Shela, jis buvo tikra paguoda. O nuo mirė katukas? 
|
|
|
12.kovas 2008 18:06
Plauciu uzdegimas, taip sake veterinaras. Didziule trauma buvo visai seimai.
|
|
|
13.kovas 2008 09:11
Užuojauta... O rašei, kad iškabinta akytė, o paskui išgijo. Tai turi jis tą akytę? Tik šiaip sužalota buvo? Gal ne taip supratau, nes maniau, kad visai be akytės buvo 
|
|
|
1.balandis 2008 21:38 | Pakeista 1.balandis 2008 21:41
Aš senokai varvinau seilę į kates, mūsiškis paskutinis katinas prieš kelis metus išėjo ir negrįžo (panos + kova už teritoriją + nebe jaunystė). Ir pamačiau vienam forume siūlomą benamį kačiuką - pamačiau nuotrauką ir įsimylėjau, buvo juodas kaip mūsų ankstesnis kicius dar parašė, kad jis pasiutęs, mėgsta dūkt, ko gero ir medžiot, tvarkingas, naudojasi dėžute na ir pasiryžau - sakys/nesakys ką namiškiai, bet parsinešiu Ir parsinešiau kadangi buvo prieštaraujančių, ketinau laikyti labiausiai savo kambary ir vedžiot lauke su pavadėliu, bet tie prieštaraujantys išleido iš kambario, pripratino gyvent visame name, lakstyt po visą sodą, ir dabar turiu puikų kailiniuotą žadintuvą, medžiojantį viską, kas juda Pas vet išaiškėjo kad katytė, dabar jau beveik metukų ponia - vis dar tokia pat padykus ir atkakli, kaip kačiukystėj 
|
|
|
1.balandis 2008 22:11
Aš Niurką irgi slėpiau savo kambary, nes po Kyciaus tėvai pasakė - taškas, jokių katinų namie. Ir labai tyliai ji tam kambary gyveno, jei nebūtų pastebėję, kad ėmėme tempti kraiką ir maistą, dėžutė kažkur prapuolė ir tt, net neįtartų Kai pasakiau, kad turim, tėvai pasakė: "tai jau žinom, nu tai parodyk" 
|
|
|
1.balandis 2008 22:23
Aš Niurką irgi slėpiau savo kambary, nes po Kyciaus tėvai pasakė - taškas, jokių katinų namie. Ir labai tyliai ji tam kambary gyveno, jei nebūtų pastebėję, kad ėmėme tempti kraiką ir maistą, dėžutė kažkur prapuolė ir tt, net neįtartų Kai pasakiau, kad turim, tėvai pasakė: "tai jau žinom, nu tai parodyk"  Na tėvai yra tėvai savo vaikus pažįsta. Dabar kogero linksma prisiminti šią istoriją.
|
|
|
1.balandis 2008 22:48
Mhm. Tiesiog prieš tai buvęs katinas mėgo "šventinti" kampus. Na ir buvo uždrausta turėti gyvūnų šituose namuose (namai ne mūsų, tai reik atsižvelgt ir į šeimininkų nuomonę) 
|
|
|
1.balandis 2008 23:33
Užuojauta... O rašei, kad iškabinta akytė, o paskui išgijo. Tai turi jis tą akytę? Tik šiaip sužalota buvo? Gal ne taip supratau, nes maniau, kad visai be akytės buvo Mes galvojom, kad bus blogai su ta akyte, labai jau baisiai atrode, kai parsivezem, bet susitvarke, matyt, nebuvo giliai suzeista.
|
|
|
2.balandis 2008 09:25
Džiaugiuosi 
|
|
|
2.balandis 2008 10:55
|
|
|
2.balandis 2008 12:14
Musu katinai pas mus atsirado po ilgu paiesku internete.Sios veisles kaciu nera daug Lietuvoje,tai teko panarsyti po interneto gelmes. abu parsivezeme is Lenkijos.Viena vezemes 1000km kita 500km. Bet jie to vetri!!! Tai nerealus katinai.Mieli,meilus,supratingi,norintys bendrauti Bet manau,kad kiekvienas katinas savo seimininkui yra pats paciausias
|
|
|
4.balandis 2008 14:11
|