Ar daro įtaką katės mokymui jos amžius?

Narys Turinys
6.vasaris 2008 19:35 | Pakeista 7.balandis 2008 20:54(DraKoshka)

aš savo katę (kuriai yra apie 5m.) išmokiau valgyti iš šaukštelio, gerti iš buteliuko, ir visko kito. aš noriu pasakyti, kad nors ir 5m. beveik 6m. mano katė išmoko ką aš jai liepiau ir metai katinams nėra svarbu Jie galvoja, kad tik gautų skanaus maisto

6.vasaris 2008 12:36

Oho saunuole katyte, netingine

6.vasaris 2008 14:00

na jo jo, bet nelabai draugiska

6.vasaris 2008 15:25

maniske irgi nelabai draugiska, jei nenores tai niekaip nepamyluosi o po sterilizavimo ir su savo sunum visiskai nedraugauja, urzgia ant jo ir net su letena pliauksteli nors anksciau buvo neisskiriami, na bet jau nukrypau nuo temos

25.vasaris 2008 13:44

Kai katinai ėsti nori, tai viska jie padarys

7.balandis 2008 20:11

kai mano Kacius kaime buvo, tai jį baba išmokino tarnaut ant dviejų kojų tai jisai dabar kai nori ėsti tarnauja yra foto

17.birželis 2008 15:47

Aš savo katę kurią dabar prižiūri močiute išmokinau tarnauti

17.birželis 2008 17:23

Aš savo katę kurią dabar prižiūri močiute išmokinau tarnauti

17.birželis 2008 17:31

Oi pamiršau pasakyti, kad katei virs 9 metų

17.birželis 2008 18:13

Maniskis moka tarnauti. Dar jaunas palyginus (3 m.), bet vistiek... Graziai ant dvieju koju, pagauna jei numetu... Siandien tiesiai i dantis surio gabalas papuole.

17.birželis 2008 21:40

Manau, kad kuo jaunesne kate mokinsi, tuo geriau isisavins informacija, bet kates labai gudrus padarai, jos vistiek gyvens pagal savo taisykles.
Kol mazyte buvo, Liza labai naglai prasinedavo maisto, tiesiog lipdavo ant keliu ir letena istiesus kniaukdavo. Bet pamazu atpratinom nuo sio izulaus jos elgesio.
Kartais selina prie sumustiniu leksteje, bet pakanka grieztai pasakyt NE! ir ji, atsikalbinedama trumpais kniauktelejimais, atsisako savo kesinimu i sumustini.
Bet va ant stalo kad neliptu, sunku ismokyt. Stalas prie pat lango stovi, tai jai baisiai patogu per ji iki palanges nuzingsniuot. Ji supranta, kad toks jos elgesys nepageidaujamas, bet kol neateini salia, jokia balso komanda nepadeda jos nugint o kai tik pajudi jos link iskart nusoka zemyn.
Gudrios tos kates...neatsisako savo ketinimu taip lengvai.

13.liepa 2008 19:35

Aš savo katiną prieš kelis metus (jam tada buvo apie 6 m.) išmokinau kad jis ateitų kai aš pabraukau šepetį į grindis pas mane. Ir jis tai puikiai įsisavino, kadangi žino, jog atėjęs gaus ko nori - kailiuko šukavimą

14.liepa 2008 17:10

Aš pritariu Bestijai, kad kuo anksčiau mokinsi, tuo lengviau Tačiau matome pavyzdžių, kad ir suaugusios katės pasiduoda mokymams.

18.liepa 2008 17:33

na as tai nezinau gal del maisto padarytu viska as su savo kate nebandziau ir jos nieko nemokiau... manau kate yra laisvas gyvunas nenores nedarys ne taip kaip suo kuri gali isdresuoti... na gal ir kate imanoma bet as nzn man keistai skamba...

-->